Så kul att testa

Spännande som utbildad kock använder jag ofta buljong i pulverform av anledningen att det är det vi får köpa in, men hemma så lagar jag hellre med kryddor och hemma kokt fond. Att prova denna skall bli spännande och lärorikt. Tack

Jippi!!

När jag kommer hem från jobbet som barnskötare, på en förskola, brukar jag slå mej ner vid datorn för att kolla mail och slappa lite.

Idag när jag öppnar mailen, ser jag genast; "Du är Testpilot-" Himmel och plättar! En sån tur jag har!

Slänger mej genast in i Bong-världen och kollar. Receptet ser ju så gott ut och jag skriver handlingslista genast. Fasstän jag har det mesta hemma. Nu vill jag ju helst vänta till helgen och få laga och äta i lugnoch ro medmina ungdommar.

Hur ska jag kunna vänta så länge?

Vi får se och vi hörs ;)

 

// Bagan

Oj vilket recept

Sitter och kollar mejlen efter att precis ha ätit middag och ser att jag ska få ara testpilot för Bong, så kul. Tar mig en titt på receptet och känner hur det vattnas i munnen trots att jag är aldeles proppmätt, bara det måste ju vara ett bra betyg.

Det här ska bli väldigt roligt att få testa, jag tror nästan att jag får ta och prova receptet på söndag, det ser ut som en perfekt fars dags middag.

Kommer att bli intressan

Sambo får bli testobjekt nummer ett. Hon kommer nog att  få detta i matlåndan en dag. Fond är nog betydligt bättre än buljong.  Säkerligen mer smak efter som det blir närmare origlinalet.  Man tappar nog inte så mycket smak. Så det kommer att bli intressant att testa.