Testkock!

Tror inte att det är sant
Det här ska bli intressant
Jag ska testa fond av kalv
Som förhoppningsvis får mitt gomvalv
Att dansa av lycka
Undrar vad min sambo kommer tycka
När han får smaka maten
Hoppas jag han blir glad i magen
 

Härligt!

Ska bli roligt att prova fonden. Brukar använda fond ibland men inte allt för ofta. Kul med ett medföljande recept, låter gott dessutom!

kalvfond

Jag måste erkänna, jag är redan fast... Jag brukar använda Bongs Touch of Taste och har redan tre sorter i kylskåpet, kalv-, hummer- och kycklingfond. Kalven är dock en favorit som höjer varenda sås, ser fram emot att göra något gott, kanske använder jag det medföljande receptet, gillar att laga mat utifrån nya recept.

Kul

Kul att jag blev vald som testpilot. Ska testa deras recept som de rekommenderade då det verkar väldigt gott, kanske blir det redan till helgen....

Ett

Precis blivit utvald som testpilot för Bong Touch of Taste Kalvfond, spännande!

Receptet på fläskfilé med tärnad bacon, balsamico och salvia låter lockande. Blir kanske något att testa tillsammans med familjen när man i helgen återvänder till Eskilstuna.

 

Ciao

spännande

Så nu har man blivit testpilot för kalvfond - spännande.

Har aldrig testat att laga mat med fond men tänker testa receptet som de önskar så får vi se hur det blir :)

Spännande.

Nu när jag kollade min mail hade jag fått en bekräftelse till att få testa denna fond. kommer bli intressant. aldrig använt så ska bli spännande och se om det blir en ny favorit i köket.

 

Först och främst ska jag skriva ut kopungen, blir nog ett besök hos svärmor inom kort ;)

 

Sedan funderar jag bland annat och testa detta recept som vi alla fick. Med en viss modifiering alá vår familj.

Nu ska det lagas mat

Idag fick jag en trevlig överraskning när jag öppnade min mail. Jag hade blivit utvald till testpilot av Bong Touch of Taste Kalvfond. Yippi, jag brukar aldrig ha tur att bli utvald till sådana roliga saker, Med handen på hjärtat så kan jag erkänna att jag är värdelös på att laga mat, och den blir alltid smaklös. MEN NU ska jag ta tag i detta, och förhoppningsvis kommer fonden bli min "hemliga" ingrediens i min underbart goda mat. Man får faktiskt drömma.