Hej!

Kul att du är med som testpilot. Här följer lite instruktioner som visar hur du skapar ett spännande innehåll på sidan.


Skapa en recension med bild:

1. Logga in här sidan och skapa ditt inlägg genom att klicka ”New Blog Post” uppe i högra hörnet.
2. Skriv en titel på inlägget och texten.
3. lägg till en bild genom att klicka på bildikonen (fyrkanten med ett hus i) -> Välj Upload -> Bläddra -> Send it to the server -> Klicka OK
4. Klicka på Submit och sen är inlägget publicerat.


Skapa en videorecension:
1. Ladda upp ditt videoklipp på Youtube (på eget konto).
2. Logga in här på sidan och skapa ditt inlägg genom att klicka ”New Blog Post” uppe i högra hörnet.
3. Klicka på ”Video Blog”.
4. Klistra in länken (url) till ditt youtubeklipp. Skriv en titel på inlägget och skriv en kort text om videoklippet.
5. Klicka på Submit och sen är inlägget publicerat.


Tips inför testet
Om du äter fläskfilé och vill prova något nytt så hoppas vi att du vill provlaga det recept som Bong Touch of Taste särskilt har tagit fram till detta test. Vi skickar med ytterligare några uppdrag som vi hoppas ska ge många goda stunder i köket och smakrika upplevelser här på bloggen.

Du kan göra ett eller flera av uppdragen eller kanske har du egna förslag på hur du vill berätta om ditt test? Vi ser gärna att du använder dig av text och bild eller video i din dokumentation.

Uppgift 1 - Receptet
Prova att laga receptet som är särskilt framtaget för detta test. Vad tycker du och dina vänner och familj om smaken? Är receptet enkelt att tillaga? Till vilka sammanhang passar det bra?

Uppgift 2 - TV-kocken
Ikläd dig rollen som tv-kock. Rigga filmkameran och guida dina tittare genom din matlagning. Låt dem ta del av de olika momenten, tankar under vägens gång och ditt resultat.

Uppgift 3 - Här är ditt kök
Gör ett reportage hemma i ditt eget kök. Låt läsarna följa med från råvara till färdig maträtt genom text och bild.

Uppgift 4 - Sammankomst
Bjud din familj och vänner på en härlig lunch eller middag. Laga maten tillsammans och intervjua dina gäster om resultatet.

Bra att tänka på under test och utvärdering

Smak – hur tycker du att kalvfonden smakar? Är den god, fyllig eller mild? Försök att beskriva. Hur fungerar den i den färdiga maten?
Konsistens och färg – hur upplever du konsistensen? Hur är den att jobba med? Är färg och konsistens inbjudande?
Förpackning – hur är den att hantera? Att hälla, försluta, öppna och förvara.

Använder du Instagram eller Twitter? #smartsontouchoftaste