Bong Touch of Taste Kalvbuljong

Blev så glad när jag fick äran o prova kalvbuljongen, har tyvärr inte hunnit med o göra testet o receptet med kalvbuljongen men jag tog o provade den i en köttgryta jag gjorde istället med grönsaker o grädde, konsistensen var bra på buljongen o man kände verkligen smaken av kalvbuljongen o sen var flaskan dryg man behövde inte så mycket buljong för en stor gryta för att den skulle ge en helt underbar smak och att den gick ihop även med köttet o grönsakerna... skulle dock ha velat att flaskan var lite större, priset var okej och den var även lätt o hälla ur. Helt Klart får den ett högt betyg av mig... en 9/10 o då var det som drog ner var priset och att flaskan kunde varit större... Är superglad att jag har fått testat men jag tycker det är synd att jag inte hann med receptet så jag hoppas det går bra ändå?? Kommer att rekommendera den till andra och har även rekommenderat den till några redan :)