Bong touch of Taste kalvfond

Tillagade i veckan receptet som medföljde detta test.

Alltså, det blev verdervärdigt med balsamicovinägern i såsen, allt smakade bara surt.
Sambon tog bara en bit kött och så lite sås det bara gick.
Jag själv kunde äta det men tycker inte det var gott!

Ni som ännu inte provat receptet, om ni inte gillar balsamicovinäger, så uteslut den ingridiensen!!

Jag har lagat gulaschsoppa också med fonden, och då blev det väldigt gott!

Jag tycker att fonden har en ganska mild smak, jag kan inte utgöra en specifik smak på den som t.ex. hönsfond gör, mer än att maten bara smakar Mer utav den.

Konsistensen är inget märkvärt på, den är lös och är lätt att arbeta ut med i såser. Färgen på fonden gör såsen något brunare om man har en vitsås i grunden, vilket ju kan piffa till såsen något.

Fondens förpackning tycker jag har sett likadan ut i flera år, kanske dags för lite förnyelse..

Sen tycker jag att det är lätt att överdosera då öppningen är för stor.
Att försluta flaskan tycker jag är lite dålig, den borde gå att snurra på lite mer så att man med säkerhet vet att den är stängd.

I helhet tycker jag fonden var bra, men receptet rekomenderas inte!!