Blev en gryta med högrev istället

Oj vad mycket godare detta vart med kalvfonden.

Detta hade jag i grytan:
-Högrev
-Vitlök
-Gullök
-Potatis
-Rödvin
-Kalvfond
-Morötter
-Purulök
-Salt, Peppar ochTimjan

Stek köttet i oliv olja tillsammans med vitlök och gullök tillsätt lagom mängd salt och peppar.
När köttet börjar bli någolunda klar lägger du i tärnad potatis och steker tills potatisen fått färg i med rödvin, hett vatten kalvfond purjulök och morötter och låt det stå och koka i 1 timme för att köttet och grönsakerna ska få riktigt mycket smak.
Brukar ha hembakat bröd vid sidan av sonen gillar att doppa brödet i grytan.

Självklart kan du skippa rödvinet och tillsätta fler grönsaker / kryddor efter egensmak

Tack för att jag fick testa kalvfonden från Bong! detta kommer definitivt framöver finnas med på inköpslistan.

Jag kommer testa receptet med fläskfilen i helgen gör ett nytt inlägg på detta då.